torstai 15. elokuuta 2013

uusia rakkauksia.

helou!

musta on aivan tajuttoman ihanaa olla välillä vähän turhamainen. vielä ihanampaa on olla onnellinen niistä pienistä hetkistä ja asioista, mitä elämä tuo eteen.


pahe ja uusi rakkaus numero 1:
Korkokengät. isolla Koolla. mä en pituuteni (178cm) takia ole itseasissa koskaan käyttänyt korkkareita. ennen kuin nyt. onhan niitä mulla tuolla kaapissa vino pino, ehkä viidettoista. mutta vasta tänä kesänä olen alkanut niitä silloin tällöin käyttää. tämäkin johtuu todennäköisesti siitä, että tajusin taannoin Cosmon haastattelusta, ettei kannata hävetä omaa pituuttaan, vaan kantaa ja näyttää se rohkeasti!
pahe ja uusin rakkaus nro 2:
IKEA. noi neljä kirjainta on aika hyvin tiivistetty mun kämppään. alemmassa kuvassa näkyy mun asunnon IKEA-nurkkaus kokonaisuudessaan. vain kirjat ja ylioppilaslakki on ostettu muualta. mua ei todellakaan saisi päästää (palkkapäivänä varsinkaan) IKEAan. toisaalta on hirmu kiva asua Tampereella, kun matka on nopea, joku 15min autolla, eikä hyllyjen hakemiseen tarvitse käyttää koko päivää. ellei osta kaikkea muuta "pientä ja kivaa". ja ellei jää lihapullille.

pahe ja uusin rakkaus nro 3:
tatuoinnit. Oh God, mulla on niitä vasta kaksi; kuvassa näkyy uusin kuva. ja kahden viikon päästä lisää! tää on vaan kyllä sellanen, mihin jää koukkuun. pahempi kuin kahvi ikinä. nyt on sitten tän yhden jälkeen jo miljoona uutta suunnitelmaa, jee! leima on otettu muuten Nokialla, Tattoo Sampossa. eikä voi olla kun tyytyväinen! <3

Kävin muuten Idolsissakin pyörähtämässä! Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa tästä päivästä. (instagram.com/tucsnackies) Kiitos mukana olleille ! <3puss
HANNA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti